Online, direct de pe site:

  • Comanda se poate efectua pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi.
  • Ulterior finalizandu-se comanda, urmand selectarea uneia dintre modalitatile de plata dorite.

Un produs este disponibil pentru comanda daca exista stoc disponibil pentru acesta. In lipsa finalizarii comenzii, un bun adaugat in cosul de cumparaturi nu atrage dupa sine si inregistrarea comenzii sau rezervarea acestuia. Daca site-ul www.caraielli.ro confirma comanda, este necesara acceptarea termenilor si conditiilor. Comanda se considera finalizata atunci cand CARAIELLI S.R.L. va trimite un e-mail de confirmare electronica catre dvs. Ulterior, comanda va intra in procesul de livrare. Plasarea unei comenzi pe site-ul www.caraielli.ro necesita identificarea cu o adresa de e-mail personala, datele furnizate de catre dvs trebuind a fi corecte si valabile.

Cum platesc? www.caraielli.ro va ofera urmatoarele modalitati de plata:

  • Ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea coletului;
  • Plata online prin card bancar.

Livrare si transport Livrarea produselor noastre se face in termen de 1-3 zile prin curierat la adresa de livrare completata la plasarea comenzii sau cea comunicata operatorului. Costul de livrare, in valoare de 18 lei, este suportat de catre dvs, in calitate de consumator.
Aveti transport gratuit la comenzi mai mari de 300 lei.
Daca nu va aflati la adresa indicata, curierul va reveni in incercarea de a va contacta pentru ca procesul de livrare sa se finalizeze. Daca nu veti fi gasit in cele doua incercari, comanda va fi anulata. Daca coletul va prezenta urme de deteriorare sau ambalajul este desfacut, va rugam sa nu acceptati comanda si sa ne contactati telefonic. Livrarile se efectueaza de Luni-Vineri, in intervalul orar 09.00-17.00. Inainte de efectuarea livrarii, exista posibilitatea de a fi contactat telefonic de catre curier pentru a se confirma livrarea sau veti fi notificat prin sms. Costul transportului:

Costul transportului 18 Ron (TVA inclus) pe tot teritoriul tarii, suportat de catre dvs in calitate de client.
Costul returului este de 18 Ron (TVA inclus) pe tot teritoriul tarii, suportat de catre dvs in calitate de client.
Costul schimbului de produse este de 19 Ron (TVA inclus) pe tot teritoriul tarii, suportat de catre dvs in calitate de client.

CONFIDENTIALITATE

Caraielli S.R.L respecta in totalitate legile in vigoare ce vizeaza confidentialitatea datelor cu caracter personal. Datele personale ale utilizatorilor nu vor fi transmise si vor fi folosite doar in scopul declarat sau in scopul informarii clientilor cu privire la aspectele ce vizeaza functionalitatea site-ului. Furnizarea oricaror date personale altor terti se va face doar cu acordul explicit al utilizatorilor. Datele dvs. sunt in maxima siguranta si vor fi folosite doar in scopul de a inregistra si livra comenzile.

Cum cumpar ?

Online, direct de pe site:

  • Comanda se poate efectua pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi.
  • Ulterior finalizandu-se comanda, urmand selectarea uneia dintre modalitatile de plata dorite.

Un produs este disponibil pentru comanda daca exista stoc disponibil pentru acesta. In lipsa finalizarii comenzii, un bun adaugat in cosul de cumparaturi nu atrage dupa sine si inregistrarea comenzii sau rezervarea acestuia.
Daca site-ul www.caraielli.ro confirma comanda, este necesara acceptarea termenilor si conditiilor.
Comanda se considera finalizata atunci cand CARAIELLI S.R.L. va trimite un e-mail de confirmare electronica catre dvs. Ulterior, comanda va intra in procesul de livrare.
Plasarea unei comenzi pe site-ul www.caraielli.ro necesita identificarea cu o adresa de e-mail personala, datele furnizate de catre dvs trebuind a fi corecte si valabile.