CONTACTATI-NE

FIRMA: CARAIELLI. S.R.L.
ADRESA: Strada CAISULUI, Nr.15 , Demisol, Judet Ilfov, Comuna Dobroesti
Inscrisa in Registrul Comertului cu numarul: J23 /5238/2021,
Cod unic de inregistrare:44795243

E-mail:
Support@caraielli.ro
comenzi@caraielli.ro

Telefon:
0775.510.510 sau 0314.381.309.

Program operational:
Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Returnare produse:

Se pot returna doar produsele ce se afla in aceeasi stare fizica in care au fost livrate: produsele trebuie sa fie noi, fara urma de folosire, in integritate totala, fara a fi rupte si in ambalajele originale.

 • In situatia in care doriti sa returnati un produs din motive precum:
  - Produsul este defect;
  - Produsul nu este cel comandat.

  Compania CARAIELLI S.R.L isi cere scuze pentru discomfortul creat si este responsabila de returnarea banilor pentru produsele comandate, NU a si cheltuielilor aferente transportului si al returnarii.
  Pentru efectuarea returului este necesar sa anuntati intentia de returnare prin contactarea telefonica la numarul 0775.510.510 sau 0314.381.309. Banii vor fi restituiti in termen de 14 zile in contul dvs bancar.
 • In situatia in care doriti sa returnati un produs, care nu prezinta o greseala a companiei CARAIELLI S.R.L., produsul trebuie returnat in ambalajul original si impachetat intr-o folie de plastic sau punga.

Compania CARAIELLI S.R.L. este responsabila doar cu returnarea banilor produselor comandate, nu si al cheltuielilor aferente transportului sau a celor de returnare ce revin direct in sarcina dvs ca client. Dreptul de retur se efectueaza in termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Schimb produse:

 • Pentru a beneficia de drepturile de returnare iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care la-i primit : in ambalajul original , cu documentele intacte fara a interveni asupra lor.
 • Pentru a evita refuzul cererii de returnare este recomndat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deteriorate, deoarace in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare.
 • Costul schimbului de produse este de 25 Ron (TVA inclus) pe tot teritoriul tarii. suportat de catre dvs in calitate de client.
 • Produsele pot fi schimbate in termen de 14 zile
 • Daca doresti sa schimbi modelul suna la numarul afisat pe site: 0775.510.510. sau 0314.381.309.
 • Termenul de livrare pentru schimb/ retur se va face in cel mai rapid si scurt timp permisibil.